Blauwe pumps goedkoop

De gedachte dat pumps altijd erg duur moeten zijn is een veel voorkomende gedachte maar helemaal verkeerd! Je kan namelijk ook voor weinig geld al de meest leuke pumps in huis halen. En wie wil dat nou niet? Ben jij dus nog op zoek naar een paar pumps, maar heb je niet zo’n groot budget te besteden? Wees dan niet bang en lees verder! Ik ga jou namelijk helpen bij het uitzoeken van een paar mooie goedkope pumps.

Allereerst is het verstandig je kleur uit te kiezen. Ik zou je zelf de kleur blauw willen aanraden. Blauw vind ik zelf een erg mooie kleur, maar daar ben ik niet de enige in. De kleur is namelijk erg in zijn populariteit aan het stijgen. Je ziet de kleur weer steeds meer in de winkels verschijnen en ook onder de schoenen is de kleur steeds populairder aan het worden.

Wanneer je goedkope pumps zoekt zou ik je willen aanraden ze niet online te kopen. Ten eerste heb je online vaak nog verzendkosten die boven op de prijs komen waardoor ze direct een stuk minder goedkoop zijn. Daarnaast zitten goedkope pumps vaak niet goed en is het daarom van groot belang dat je de pumps eerst in de winkel even past en er alvast een stukje op loopt om te kijken of ze wel goed zitten en of je er wel goed op kan lopen.

Deze pumps zijn lekker hoog. Ideaal wanneer jij ze aan wilt trekken naar een wild feestje. Zo trek je in een keer een stuk meer blikken met jou benen. Draag ze onder een strak jurkje, maar kijk uit voor andere kleuren blauw in je kleding. Dit wil namelijk nog wel eens bij elkaar gaan vloeken en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen.

Studs, je kan er gewoon weg niet meer omheen. Ze zijn helemaal in de mode en met een paar blauwe pumps met studs loop jij er dan ook zeker trending bij!

Hebben!

Een echte must have!

weheartit.com

 

No more articles