Blauw suede pumps

Blauw is dé kleur van dit moment! Je ziet de kleur overal verschijnen. Zowel onder de de kleding als onder de tassen en schoenen is de kleur erg aan het stijgen in haar populariteit. Ben jij nog op zoek naar nieuwe hakken? Ga dan zeker voor de kleur blauw! Dat lijkt misschien een hele beperkte keuze, maar dat zal je nog erg meevallen. Je hebt blauw namelijk in een heleboel verschillende tinten.

Ga voor suede pumps. Suede is een erg mooi en veel gebruikt materiaal. Suede ziet er verzorgd uit en is vaak van goede kwaliteit. Het materiaal ziet er liever uit dan lak pumps. Handig wanneer jij naar een nette gelegenheid moet waar je niet direct alle aandacht op je wilt vestigen door middel van fel gekleurde en gelakte pumps. Ga dan voor suede pumps in een leuk kleurtje. Dat oogt een stuk rustiger en minder opvallend.

Deze hakken hebben een vrij standaard model, maar dat maakt ze niet minder mooi. Draag ze onder een sierlijk zwart jurkje. Ook wit staat mooi bij deze kleur blauw.

Deze hakken zijn ook erg mooi. Ga voor zo hoog mogelijke hakken. Zo lijken je benen langer! Loop altijd wel eerst even een stukje op de hakken voor je ze koopt. Het is zonde wanneer jij een paar nieuwe hakken koopt en er vervolgens achter komt dat je eigenlijk helemaal niet op de hakken kan lopen. Vraag dus altijd de winkelier even of je de hakken mag passen.

Ook mooi zijn deze hakken. De blauwe pumps hebben een zwarte hak. Dit geeft ze een unieke uitstraling. Naast dat ze erg leuk staan zitten ze ook nog eens erg lekker. Dit komt doordat je voet veel steun heeft aan de enkelband. Deze is vrij breed voor een hak.

Houd jij niet zoveel van donker blauw? Wees dan niet getreurd! Er zijn ook een hoop suede pumps verkrijgbaar in een lichtere tint blauw.

Erg elegant!

weheartit.com

 

No more articles