Black Friday sales

Black Friday is nog maar één nachtje slapen van ons verwijderd. En ook al doet Nederland niet echt aan Black Friday, omdat wij ook geen Thanksgiving hebben, je kan altijd nog online shoppen. Bekende winkelketens zoals Asos, Mango, River Island, Topshop en Accessorize. Voor de echte shopaholics zetten we hier een lijstje met kortingen voor je op een rijtje.

Asos: Als je deze vrijdag bij Asos gaat shoppen betekent dat je op élk item, wat dan ook, 30% korting krijgt. Geselecteerde artikelen kan je shoppen met 70%.

Mango: Als je meer een Mango persoon bent kan je ook daar terecht. Overigens, nu ook al. Op geselecteerde artikelen uit de vrouwencollectie krijg je 30% korting.

River Island: Bij de River Island kan je nu ook al shoppen met fikse korting. Je krijgt korting tot maar liefst 50%.

Topshop: Bij de Topshop heb je dubbel geluk. In plaats van dat de Black Friday één dag duurt kan je tot maandag korting shoppen. Tot maar liefst 50% en je krijgt een gratis verzending.

Jammer genoeg doen de H&m en Accessorize alleen maar mee in Amerika en in het Verenigd Koninkrijk. Wij Nederlanders moeten het dus maar doen met dit lijstje. Wees er snel bij voordat de leukste dingen uitverkocht zijn en veel shop plezier.

No more articles