Bikinilijn Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio is een Braziliaans model met Poolse en Italiaanse afkomst. Toen Alessandra nog maar 12 was begon ze met modellenlessen en op haar 14e was ze een van de 20 finalisten van de Braziliaanse Elite Model Look. Alessandra is te zien geweest in campagnes van Ralph Lauren, Christian Dior en Guess en liep shows voor Prada, Chanel en Oscar de la Renta. Maar het meest bekend is het Braziliaanse model geworden door haar baan als Angel bij Victoria’s Secret.

Door haar baan bij de lingerieketen Victoria’s Secret weten we maar al te goed dat Alessandra Ambrosio er perfect uit ziet in lingerie en bikini. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat Alessandra haar eigen bikini merk heeft: Alé by Alessandra. In haar bikinicollectie vind je niet alleen triangel en bandeau bikini’s, er zijn ook apartere bikini’s te vinden zoals een gave tye-dye off shoulder bikinitop. Felle printjes en opvallendere kleuren komen veel terug in de collectie. En natuurlijk ziet Alessandra er, zoals we van haar gewend zijn, prachtig uit in de campagnefoto’s van Alé by Alessandra.

Het merk van Alessandra heeft een eigen website, maar deze bikini’s zijn (nog) niet te koop via de website. Bekijk hier onder de bikini collectie voor de zomer van  2015 van Alé by Alessandra.

 

 

No more articles