Beyonce’s Versace kostuum

Lady Bey is niet uit de wereld weg te denken. Elke dag is er wel iets van een nieuwtje of een roddel. En elke dag ziet ze er weer stunning uit. Zo ook tijdens haar shows.

Haar signature catsuits zijn zo herkenbaar voor de stijl van Beyonce. En ze zijn elke keer en altijd super origineel. Natuurlijk ontworpen door de beste. Denk aan Versace en Diesel. Het kostuum dat ze aan had tijdens haar nieuwe remix van Flawless met Nikci Minaj droeg ze een creatie van niemand minder dan Versace. De kenmerkende prints van het Italiaanse merk spreken voor zich en het was een explosie van kleuren. Uiteraard stond het geweldig toen Bey het aanhad. De danseressen naast Bey hadden net zulke mooie pakjes aan. Met dezelfde printjes die Beyonce ook in haar kostuum had. Super gaaf, zeker wanneer ze aan het dansen waren. Met de spotlights op de danseressen gaven de kleuren een speciaal effect en een hele nieuwe touch aan het optreden.

De On the Run Tour die ze samen met hubby Jay Z deed, was een wereldwijde spektakel. Overal waren de zalen uitverkocht en helaas kon niet iedereen erbij zijn. Wij hebben het maar moeten doen met de albums, de videoclips en de foto’s van het super koppel. Jay Z liep er ook niet voor minder bij. Hij droeg stukken van Givenchy en Tom Ford.

 

No more articles