Benefit X Swarovski: bling brows

Voor dit feest seizoen heeft Benefit Cosmteics samen met het kristallen sieraden merk Swarovski een samenwerking uitgevoerd en iets heel aparts ontworpen. Het make-up merk en sieraden merk zijn apart van elkaar enorm grote namen en zijn samen nog groter.

Ze hebben namelijk een soort sieraad voor op het gezicht ontworpen. En niet zomaar een sieraad. Je kan er je wenkbrauwen mee versieren. Het zijn kleine kristallen steentjes die op je wenkbrauw kan plakken. Er zijn twee sets die bestaan uit elk 52 steentjes in 2 kleuren. Je hebt Griege/Rosegold en Crystal/Rosegold. Ze hebben drie stijlen erbij bedacht: touch o’ bling, big-time bling en over-the-top-bling. Natuurlijk kan je ook je eigen creatie maken. Het zijn slechts idee├źn. In de sets vind je dus de 52 twee kleurige stenen en een pincet waarmee je ze kan vastpakken en ze kan plakken op de plak waar jij ze wilt hebben. De Bling Brow Sets zijn limited edition en zijn verkrijgbaar vanaf 21 november 2014 tot 1 januari 2015.

Beetje apart zul je denken, maar in sommige culturen komt is al jaren lang voor. Dit doen ze dan ter versiering van het gezicht van de bruid. Het heeft verder geen speciale betekenis, maar zo zie je dat grote westerse merken dit soort dingen over kunnen nemen uit andere culturen waar het verder gewoon normaal is.

Het is voor de feestdagen wel echt een kunst om er zo bij te lopen. Dan val je echt op en straal letterlijk en figuurlijk.

No more articles