Beige kleding

Beige is één van mijn lievelings kleuren als het om kleren gaat. Het straalt rust uit en je kan het met alles combineren. Elke vrouw, maakt niet uit welke huidskleur of haarkleur, kan deze kleur hebben.

Vaak kiezen vrouwen voor beige ondergoed, omdat deze kleur dichtbij de huidskleur komt. Als je iets wits aan hebt, is beige ondergoed ideaal.

freshtoo.nl

Ik vind dit een super mooie sjaal. Ik zou hem zelf ook wel willen hebben hangen in mijn garderobe. Hij past bijna bij elke kleur jas. Voornamelijk bij een zwarte, blauwe, witte of bruine jas. Het brengt rust in je look en deze kleuren sjaals kun je ook binnenshuis dragen.

beautyxpose.com

Ik vind een beige blazer één van de beste kleuren voor een jasje. Je kan het namelijk op alles combineren. Je kan er een leuk shirtje met print onder doen of een wit blouseje. Het staat goed op een zwarte broek of op een spijkerbroek. Je kan er zoveel kanten mee op.  De outfit hierboven is toch super leuk? Zowel vrouwen met bruin haar als blond haar kunnen deze kleur blazer dragen.

mamaskleding.nl

Waarschijnlijk heb je al wel zo’n kleur broek in je kast liggen. Het is ook echt een must have. Het staat chique, maar tegelijkertijd is het ook casual. Vooral als je er leuke biker boots onderdraagt of een paar sneakers. Wat ik er op zou dragen is bijvoorbeeld een fel rood jasje met een wit blouseje eronder. Vergeet dan niet je nagels te lakken in deze kleur rood.

stoute-schoenen.nl

Dit zijn mijn favoriete laarzen.  Shabbies is een ontzettend mooi en degelijk merk. Ze zijn ontworpen door Fred de la Bretoniere. Waarschijnlijk droomt elke vrouw wel van een tas of een paar schoenen van deze top ontwerper. Ik zelf in iedergeval wel. Deze laazen staan super onder een lichte skinny jeans en kunnen ook prima onder een legging of maillot. Echt een must have voor dit seizoen!

koopkeus.nl

Super warme winterjas. De koude wintermaanden moeten nog komen en met deze jas sla jij je er wel door heen.  Ook dit item is goed te combineren met veel verschillende kledingstukken,

 

No more articles