Beige kleding combineren

Natuurtinten, ze moeten je staan, want deze kleuren maken je al snel bleek. Natuurtinten staan vaak bekend om het lieflijk uiterlijk dat ze uitstralen. Je kunt door het dragen van natuurtinten inderdaad een ‘soft touch’ aan je outfit geven, maar dat wil je natuurlijk niet altijd. Daarom laten wij jullie zien hoe je met een aantal beige gekleurde artikelen van www.asos.com ook een stoere outfit kunt creëren.

Dé musthave van dit jaar is toch wel een hoed, je ontkomt er niet meer aan. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Je zult denken dat het combineren van een hoed met een jurkje een tuttig resultaat oplevert, maar niets is minder waar. Draag onder deze outfit stoere booties en je zult versteld staan!

De plissé rok is een rok, die we de laatste jaren steeds vaker terugzien in het modebeeld. De rok staat bekend om haar plooien (plissé) en geeft een outfit een lieve uitstraling. Ondanks dat deze rok wordt gedragen met een fijne top en een chique pump en dus een bovenal klassiek uiterlijk krijgt, kun je de outfit een andere twist geven door het toevoegen van een stoere tas.

De tijd van grof gebreide vesten en lange jassen komt er weer aan, de winter. In de winter vindt niet iedereen het prettig om licht gekleurde artikelen te dragen, omdat dit ontzettend besmettelijk is. Daarom kiezen velen van ons voor een jas die donker van kleur is. Zonde, want deze tijd van het jaar is al zo grauw!

Hoe je met zachte kleuren een stoere outfit creëren? De Timberland’s die hieronder staan weergegeven, laten dit in een oogopslag zien! Combineer deze stoere booties met een leer broekje en een oversized shirt voor een stoere look!

 

No more articles