Barbie poppen tijdens Fashion Week Winter 2015 Sao Paulo

Tijdens de Fashion Week in het Braziliaanse Sao Paulo worden er Babrie poppen gepresenteerd tijdens de Barbie Experience voor de Winter 2015 collectie. De designer die hier verantwoordelijk voor is, is Porao das Artes en het gebeurde op maandag 3 november 2014.

De Barbie poppen symboliseren de fashion designers van over de hele wereld. Het is heel origineel om je collectie op die manier te laten zien aan je klanten en je concurrenten. Het is totaal anders dan een catwalkshow. Designers die vertoond worden als Barbie verschillen van Karl Lagerfeld tot Chirstian Louboutin. Er zitten ook designers tussen die niet zo heel bekend zijn. Voor hen ook een mooie en goede  manier om bekender te worden.

Er zijn dus niet alleen fashion week shows in de welbekende steden als Milaan, Parijs en New York, maar ook andere werelsteden. Deze steden staan vaak alleen niet aangeschreven als internationale fashion city. Toch gaan er heel wat bekende mensen naartoe. Anna Della Russo zien we elke week, als het niet elke dag is, in een andere stad. Maar ook onze eigen Nederlandse fashion blogger Negin Mirsalehi zien we overal naartoe reizen. Dan is ze weer in Rome, dan weer op in Tokyo en Shanghai. Niet alleen zij reist zoveel en zover voor fashion. Ook andere fashion bloggers.

No more articles