Barbara Palvin voor Malibu Magazine

Nadat de cover foto is uitgekomen van Malibu Magazine met Barbara Palvin zijn nu ook het artikel en meerdere foto’s naar buiten gebracht. Ze is te zien in een 70’s style op de cover.

Barbara Palvin, het Hongaarse model, is te zien op de nieuwe cover van het Amerikaanse tijdschrift Malibu Magazine. Ze is te zien met krullend haar en outfits uit de jaren 70. Ook haar haar en haar make-up is daarop gebaseerd. De foto die ons opval was toch wel de gene waarop ze kauwgom op haar neus heeft en een pleister op haar wang. De fotograaf Guy Aorch heeft de beelden geschoten en de styling is gedaan door Liz McClean. De blondine draagt alle 70’s kledingstukken waaronder denim, bont en een topje van kant. Haar krullenbos doet ons denken aan een recente shoot die ze heeft gedaan voor InStyle, daar had ze precies zulke krullen.

Barbara is een 21 jarig Hongaars topmodel. Ze is in 2006, op 13 jarige leeftijd, ontdekt op de straten van Boedapest. Ze is toen naar Azië verhuisd om haar carriere uit te breiden. Ze heeft toen op de covers gestaan van L’Officiel, Vogue Russia, Glamour Hongarije en Jalouse Magazine. Ze heeft ook model gestaan voor Armani Exchange, H&M en Pull and Bear. Sindsdien staat ze bekend om haar carriere als Victoria’s Secret Angel.

Voor de foto’s van de shoot moet je even verder scrollen.

No more articles