Barbara Palvin voor Harper’s Bazaar US

Het o zo mooie model Barbara Palvin is te zien in de nieuwe editorial in een uitgave van Harper’s Bazaar US. Hierin laat zij veel verschillende looks zien van de Resort 2015 collectie van de merken Prada en Gucci.

Het 21 jarige model is te zien in veel verschillende outfits. Het is vooral geïnspireerd door de jaren 70. Ze draagt onder andere broekpakken, wijde broekspijpen en mooi in elkaar gezette trenchcoats. De fotograaf van deze shoot is niemand minder dan Terry Richardson. Het model is onlangs nog in volledig rood gespot toen ze een campagne deed voor aan ander merk. Ze is te zien ergens aan een kust terwijl ze daar een paar mooie poses laat zien. Ook is ze gefotografeerd op een boot en aan een zwembad. Van alle kanten wat dus. Alle outfits passen perfect bij elkaar en zijn prachtig in elkaar gezet door stylist James Valeri.

Het model is van Hongaarse afkomst en is op haar 13e ontdekt. In 2006, datzelfde jaar dat ze ontdekt werd haar ze haar eerste editorial shoot al. In februari had ze haar catwalk debuut en loopt nu voor grote merken zoals Louis Vuitton, Miu Miu, Victoria’s Secret en Chanel.

Deze uitgave van Harper’s Bazaar is voor december/januari. Hieronder kan je de foto’s bekijken.

No more articles