Barbara, Karlie en Liya zijn redheads in de nieuwe L’Oréal campagne

L’Oréal heeft besloten om drie topmodellen om te toveren tot redheads voor de nieuwste campagne. In de campagne van L’Oréal voor de Feria haarverf lijn zijn Brabara Palvin, Karlie Kloss en Liya Kebede te zien met rode lokken.

Natuurlijk hebben niet alle drie de topmodellen dezelfde haarkleur gekregen. Omdat in de haarverf collectie meerdere tinten rood zitten heet L’Oréal ervoor gekozen om elk model een andere tint rood te geven. Cyril Chapuy, hoofd van L ‘Oréal Paris International, plaatste op zijn Instagram een paar Behind The Scenes foto’s waarop alvast een voorproefje te zien is van de nieuwe campagne.

Barbara Palvin, die van zichzelf lichtbruin haar heeft, straalt in de nieuwe campagne met knalrode lokken à la de kleine zeemeermin. Victoria’s Secret collega Karlie Kloss’ haar blonde lokken zijn in een rode koperkleur geverfd en Liya Kebede heeft een kort donker rood kapsel met een paarse ondertoon.

Dus als jij nog niet weet welke kleur je je haar deze herfst en winter zal gaan verven, twijfel dan niet langer want als we L’Oréal moeten geloven is rood haar dé kapsel trend van dit moment. Wij zijn benieuwd naar hoe de rest van de nieuwe campagne voor de Feria haarverf lijn eruit zal zien!

No more articles