Baby Alert: Justin Timberlake & Jessica Biel

Een tijdje geleden werd hier al over geschreven, gespeculeerd en gingen er roddels en geruchten rond. Maar nu is het dan eindelijk bevestigt: Justin Timberlake & Jessica Alba verwachten hun eerste kindje!

Dit jaar is het stel 2 jaar getrouwd en dat vierde ze met een reis naar New Zealand. Eerder ging het gerucht dat ze zwanger zou zijn, maar dat werd dus niet bevestigt door de twee parents-to-be. De FWB acteur en is ondertussen lekker druk bezig met het maken van muziek. Af en toe een film ertussen. En natuurlijk leuke dingen doen met z’n vrouw. Biel d’r carrière staat op een rustig punt. Zij is even niet met films en musicals en zingen bezig. Volgens bronnen houdt zij zich gewoon lekker rustig voor de baby die opkomst is. Ze is inmiddels al 3 maanden zwanger. Het stel is uitgerekend in april 2015. Of we dan een jongetje of een meisje mogen gaan verwelkomen, weten we nu natuurlijk nog niet.

Er is nog meer baby nieuws, want Kourtney Kardashian is innmidels ook al bevallen van haar derde kindje. Samen met haar vriend Scott Disick heeft ze nu drie kinderen: Mason, Penelope en nu dus hun derde kindje. Het derde kindje is ook een jongetje waardoor P nu dus een oudere broer heeft en een jonger zusje. Niet alleen Kourt is bevallen, Blake is ook zwanger, de Duchess of Cambridge en Amal Clooney misschien. Het gaat zo wel goed in celebrity land. Misschien dat het een Baby Boomer gaat worden volgend jaar…

No more articles