Ariana Grande op cover Marie Claire

Ariana Grande, de Amerikaanse actrice die bekend werd door haar rol als Cat Valentine in Victorious, staat op het oktober nummer van Marie Claire US. Ariana draagt haar haar in haar signature look: een hoge paardenstaart en een deel van het haar los. Ariana draagt in de shoot voor het magazine kleding die geïnspireerd is op de 60’s. Veel pailletten, korte jurkjes en heel veel felle kleuren.

Marie Claire heeft in het oktobernummer ook een interview met de actrice/zangeres. Ariana Grande vertelt dat ze vanaf haar 14e al klaar was voor de muziekwereld. Ze schreef het nummer ‘Higher’, maar de songtekst was te seksueel en te volwassen. Haar moeder vod het een mooi lied, maar vond Ariana veel te jong om zoiets te zingen. Ariana Grande speelde in de musical 13 op 14 jarige leeftijd, en ging daarna aan de slag als Cat Valentine bij Nickelodeon. Overdag acteerde ze en ’s avonds zat ze in de studio nummer op te nemen.

In het interview vertelt Ariana ook over hoe iedereen haar altijd verwarde met het karakter dat ze speelde in Victorious. “Mensen vonden haar leuk, accepteerde haar en dachten dat ik net als zij was. Dus ik deed vaak alsof ik meer op haar leek dan dat ik eigenlijk doe” geeft ze toe.

Bekijk hieronder de foto’s uit Marie Claire:

 

No more articles