Aparte Fashion Best Friends

In deze wereld van glamour en perfecte koppels als Bey en Jay en Kim en Kanye kennen we veel beste vrienden en ex-beste-vrienden. We zien ze in de meest rare combinaties voorbij komen.

Tijdens de Fashion Weeks hebben we zo ongelofelijk veel celebrities voorbij zien komen. En dat niet in één stad, nee, in alle steden. Sommige zijn we in elke stad tegen gekomen. Combinaties als Ciara en Beyonce, of Lady Gaga en Rihanna zijn normaal. Niet dat deze mensen nu per se beste vrienden zijn, maar het gaat er gewoon even om met wie ze samen zijn gezien.

Wat apartere combinaties zijn de volgende: Karl Lagerfeld en Justin Bieber, Kim Kardashian en Cara Delevigne, Miley Cyrus en Jeremy Scott, Anna Wintour en Nicki Minaj. Scroll naar beneden voor meer foto’s van de celebs die ook vrienden hebben buiten hun eigen wereld. Ja, ook artiesten stappen uit hun comfort zone. Ook zij moeten socializen… Het is alleen soms een beetje opvallend wie met wie omgaat. Waarschijnlijk kunnen ze het wel goed met elkaar vinden, maar de combinatie om bepaalde mensen samen te zien, is soms een beetje vreemd. Terwijl het eigenlijk heel normaal is. Ze doen ook de normaalste dingen: dineren, leuke uitjes, tripjes maken, filmpje pakken. Het is eigenlijk ook wel raar hoe we erg de pers en de media soms kan zijn over bepaalde vriendschappen in celebrity land…

Check hier nog meer kiekjes van aparte celebs vriendschappen…

 

No more articles