Anne Hathaway voor Harper’s Bazaar

She’s got it all. Ze won een Oscar, is getrouwd en ze is ontgroent. Maar achter deze persoon van glitter en glamour is er nog een gewoon persoon.

Voor de maand november staat de prachtige en gewelige Anne Hathaway op de cover van Harper’s Bazaar. Gehuld in één en al rood, zijn de foto’s meer dan fantastisch geworden. De shoot is gedaan door Alexi Lubomirski.

Bij deze shoot hoort een uitgebreid interview met de actirce. Ze vertelt over award shows, rode lopes, speeches, de reactie van haar fans en telkens maar beoordeeld worden. Maar dat vind ze juist zo leuk haar vak. Anne is een warme en grappige vrouw, wiens lach net zo groot is als haar persoonlijkheid. Soms is het zelfs een soort haat dat wordt opgewekt door haar verschijning, een soort jaloezie van  vrouwen over de hele wereld. Maar ze houdt ervan. Ze weet het. Daarom is zegt deze shoot ook alles: she loves you.

Anne Hathaway schittert tijdens deze shoot in creaties van Armani, Maison Martin Margiela, Balmain, Schiaparelli Haute Couture, Altuzarra en Versace. Dit zijn niet de minste en het staat haar meer dan goed.

Het november nummer zal vanaf 21 oktober in boekhandels verkrijgbaar zijn. Je kan dit nummer ook online bestellen of vraag ernaar in de boekenwinkels.

No more articles