Anna Ewers nieuw gezicht Mango

Ze treedt in de voetstappen van Daria Werbowy, Penelope Cruz en Miranda Kerr. Anna Ewers is uitgeroepen als het nieuwe gezicht van modeketen Mango. En dat hebben ze bekend gemaakt met foto’s van de lente/zomer collectie van 2015 waar zij in schittert.

De foto’s van Mango met Anna zijn gemaakt in New York. Dit vertelde ze erover: “I had a really great time on set the last couple of days. It was my first time meeting the Mango team and I was very excited about it. I was happy that the studio was in Brooklyn, close to where I live actually, and even more happy to be shooting with Josh and Geraldine [Saglio] – with whom I have worked already.” De carrière van de 21-jarige Ewers loopt op rolletjes: ze was meerdere keren campagnemodel voor Alexander Wang, verscheen op verschillende covers van Vogue en liep talloze shows. Het is nog even wachten op het eindresultaat, op dit moment moeten we het doen met een behind-the-scenes beeld van Anna. De collectie zou een 70’s vibe hebben met een vleugje bohemian.

Anna Ewers is een 21 jarig Duits model. Ook is Anna te zien in de nieuwe Pirelli kalender 2015. Hieronder hebben we de enige foto van Anna voor Mango.

No more articles