Angelina Jolie regisseert nieuwe film

Angelina Jolie is onlangs getrouwd en houdt zich graag bezig met haar kinderen en haar man. Ondanks dat werkt ze gewoon verder. Sterker nog, ze gaat haar vijfde film alweer regisseren.

Haar film gaat Afrika heten en is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op het leven van Richard Leakey. Richard is een wel bekende paleoantropologist (iemand die de mensheid en zijn origine onderzoekt en bestudeerd) die een oproep kreeg van de Keniaanse overheid om op onderzoek uit te gaan wat betreft het groeiende probleem van het stropen van olifanten na een internationaal protest in 1989. Richard leidde de controversiële Kenya Wildlife Service. Dit is een gewapende groep die gematigd waren om stropers te schieten. Kortom: de film gaat over ivoorhandel in Afrika.  Angelina voelt sinds een groot deel van haar leven een diepe connectie met Afrika en de cultuur ervan.

Jolie maakte haar regie debuut in 2007 met de documentaire A Place in Time. gevolgd door de Bosnische oorlogsdrama In The land of Blood and Honey die in 2011 uitkwam. Haar derde geregisseerde film is Unbroken, die uitkomt op Boxing Day dit jaar. Naast Africa gaat ze een romantische comedy regisseren met niemand anders dan haar man, Brad Pitt, in de hoofdrol. Deze film gaat By the Sea heten.
No more articles