Anastacia kiest voor dubbele borstamputatie

Do you remember Anastacia? Zangeres van onder andere hitsingle ‘Not that kind’. Een Europeese tour stond er voor de zangeres op de planning, deze is helaas geannuleerd vanwege een behoorlijke tegenvaller voor de zangeres. Eerder dit jaar werd voor de tweede keer kanker bij Anastacia geconstateerd. Uit voorzorg besloot ze haar beide borsten te amputeren.

Ze is ondertussen al herstellende van de ingreep en laat haar fans weten dat ze aan een nieuw hoofdstuk wilt beginnen. “Omdat oktober borstkankermaand is, wil ik alle lotgenoten een hart onder de riem steken. Eerder dit jaar kreeg ik voor de tweede keer de diagnose, momenteel ben ik aan het einde van mijn herstel van een dubbele borstamputatie. Deze maand krijgen alle borstkankerpatiënten de kans om sterker te worden en elkaar te steunen. Het is dankzij vroege diagnoses dat ik nu nog altijd leef.”

Angelina Jolie en Sharon Osbourne waren de zangeres al voor. Angelina kwam er eerder dit jaar voor uit dat ze een dubbele borstamputatie had ondergaan en Sharon liet dit vorig jaar november al weten. Beide vrouwen waren drager van een genmutatie dat de kans op borstkanker verhoogt.

No more articles