America Today, fashion van nu!

Een winkel binnenlopen en overdonderd wordend oor het aanbod. Dat kan bij America Today. Een heerlijke winkel met fantastische kleding. Super outfits, van stoer, tot basic en vrouwelijk maar niet tuttig. Dat is wat je wilt als je een winkel als America Today inloopt. Een winkel waar je zeker een uur kan neuzen. Een shirt uit een rek halen en terug lopen naar die fantastische broek en weer terug voor een andere blouse. Zo kunnen we wel even doorgaan.
Echt fantastische kleding voor jonge mensen, ook al ben je altijd zo jong zoals je je voelt. Dus iedereen kan America Today binnen lopen en trendy outfits kiezen. Casual zoals het bedoeld is. Heerlijke kleding, fijn draagcomfort en heel hip! Vanuit de collegebanken rol je zo een café in om de avond af te sluiten in een club. Allemaal in hippe outfits van America Today. Op de redactie shoppen we er graag!

De basics zijn goed te combineren met andere grote merken zoals Boss, Louis Vuitton, Prada en Aaiko. Gewoon durven en doen! Wat dacht je van een armband van Tokyo Jane met een Boss broek en een shirt van America Today.

No more articles