Amber Heard voor GQ Russia

Amber Heard is een Amerikaanse actrice en model. Op 17-jarige leeftijd stopte ze met school en verhuisde naar New York met de droom om als model aan de slag te gaan maar verhuisde al snel naar Los Angeles en besloot zich te richten op acteren. Ze speelde een paar kleine rollen in films en kreeg later steeds meer grotere rollen aangeboden. Amber Heard wordt door velen gezien als een sekssymbool en is daarom ook vaak te vinden in de rijtjes “Most Sexy” en “Most Beautiful” in verschillende tijdschriften.

In de shoot voor GQ Russia verplaats Amber Heard zich in een ander sekssymbool, Marilyn Monroe. Vooral het kapsel met de gekrulde blonde lokken draagt hier aan bij. Het thema van de photoshoot is Retro en fotografe¬†Ellen Von Unwerth legt Amber Heard in een zonnige achtertuin en in een slaapkamer. Er zijn veel shot waarin Amber Heard te zien is in lingerie, maar ook een schattige roze rok werd uit de kast getrokken voor een van de foto’s.

De tattoo op de zij van de Amerikaanse actrices wordt door de hoek van de camera in veel shot duidelijk in beeld gebracht.

Bekijk hieronder de foto’s van Amber Heard voor CQ Russia.

No more articles