Alternatieve mode

Overal op internet is te vinden welke trends belangrijk zijn in deze herfst en winter. Er staan veel leuke voorbeelden in tijdschriften, op websites en in winkels. Overal is dus eigenlijk wel te vinden hoe je je zou moeten kleden. Maar waarom doe je niet een keer iets heel anders! We verdiepen ons een keer een beetje in de alternatieve kleding, want waarom zou je altijd achter de massa aanlopen als het om kleding gaat. Je kunt ook best een keer iets anders proberen. Het is natuurlijk logisch dat iedereen iets anders ‘alternatief’ vind. Het is een keer leuk om gewoon een keer iets anders te proberen, misschien wordt dat dan wel weer een trend! Hier onder staan een paar leuke voorbeelden waarmee je een aparte en alternatieve look kunt creëren.

Alternatieve mode Plateauzolen

Plateauzolen zijn erg vrouwelijk en als je klein bent is het al helemaal handig! Mensen dragen dit niet zo snel omdat het een beetje alternatief is, maar deze herfst is het nog helemaal niet zo vreemd. Het is een beetje in de mode, maar je ziet er niet veel mensen mee. Je bent dus een beetje alternatief maar niet helemaal. Een leuke tussenweg dus! Van plateauzolen zijn natuurlijk ook weer verschillende versies. Je hebt loafers met plateauzolen, maar ook hakken met plateauzolen. Je kunt dus erg variëren.

elle.nl

Alternatieve mode Kleuren

Als je erg veel verschillende kleuren draagt, val je erg op. Het is bijvoorbeeld erg leuk om kleuren bij elkaar te dragen die eigenlijk tegenstellingen van elkaar zijn. Groen en rood zijn bijvoorbeeld tegengestelde kleuren. Deze herfst dragen mensen al meer kleuren dan in de seizoenen daar voor, maar je kunt hier natuurlijk iets verder in gaan dan alleen een groene broek.

fashionjunky.com

blog.sooco.nl

Als je aan alternatieve mode denkt, hoef je niet alleen maar te denken aan hippies, mensen die alleen maar zwart dragen of halve zwervers. Het is vaak gewoon leuke om een keer iets anders aan te trekken dan de gemiddelde mensen. Het kan heel erg leuk zijn zonder dat je meteen raar gevonden wordt. Je kunt ook gewoon een casual outfit aan trekken en daarbij erg opvallende schoenen, bijvoorbeeld blauwe hakken of groen met oranje sneakers.

No more articles