Allergische reactie en details huwelijk Solange & Alan

Afgelopen weekend is Solange getrouwd met haar 51-jarige vriend, Alan Ferguson. Solange en Alan hielden het klein en de ceremonie werd gehouden in de plaats waar zij met haar 10-jarige zoontje, New Orleans.

Op de foto’s die we voorbij hebben zien komen dit weekend zien we een prachtige locatie: de Holy Trinity Church in het Bywater gebied. Deze locatie is niet allen gebruikt als huwelijk locatie, het heeft gediend als decor voor diverse films.  Het begon al op de vrijdagavond met een film avond met de familie. Dat werd gevolgd door een oefen-diner op de zaterdag om vervolgens zondag de ceremonie en het grote feest te beleven. De ceremonie was een mooi en plechtig moment voor de familie. Er was veel familie aanwezig, zo ook de ouders van Solange en natuurlijk haar zus Beyonce.

De kleding die werd gedragen was bijzonder mooi. Het thema was, natuurlijk, wit. Iedereen was in het wit. Op de foto’s zien we dan ook veel originaliteit met de kleur. De foto’s zijn geschoten door Roy Walker, die ook de officiële trouwfoto’s heeft mogen maken. De familie foto’s van alle dames zijn genomen door de Italiaanse Vanessa Beecroft.

De jurk van Solange is een ontwerp van Humerto Leon voor Kenzo. Na de ceremonie droeg ze een witte jumpsuit. Wat zo een mooie dag bleek te zijn, eindigde helaas niet zo mooi. Helaas kreeg ze hier later wat last van. En niet zo maar last: het zorgen voor een allergische reactie op haar huid! Op de foto’s zie je dat Beyonce er nog een doek voor probeerde te houden. Klik hier voor de foto’s van de uitslag!

No more articles