Alexa Chung is guesteditor voor Tommy Hilfiger

Hoe leuk is dit: ons favoriete model stelt tot en met januari de leukste outfits samen uit de wintercollectie van Tommy Hilfiger. De kledingcombinaties worden natuurlijk gedeeld op de site van het merk, alwaar wij ze kunnen bewonderen en inspiratie opdoen. De reden? ‘Alexa is de echte definitie van It-girl. Ze is cool, grappig, slim en heeft een geweldig gevoel voor stijl’, zo vertelt de ontwerper van Tommy Hilfiger. ‘Ze weet als geen ander hoe de mode van het moment te mixen met klassieke ontwerpen en zo een unieke look te creëren.’

Dat heeft hij goed gezien, want Alexa’s kledingstijl is een grote bak met inspiratie. De manier waarop zij designerstukken combineert met heerlijk casual kledingstukken heeft mening modemeisje geïnspireerd tot smaakvolle kledingkeuzes. Want, zo laat ze zien: dure, klassieke kledingstukken matchen príma met H&M.

En Alexa matcht prima met Tommy: de twee werkten namelijk al eerder samen. Zo mocht ze tijdens New York Fashion Week het Instagram en Twitter-account van het modehuis bijhouden.

De favorieten van Alexa uit de herfst/winter collectie van Tommy Hilfiger worden iedere maand vernieuwd. Deze maand zijn coltrui, zwarte A-lijn rok en een leren legging haar favorieten. Wij zijn uit naar volgende maand, jullie ook?

No more articles