Alessandro Angelozzi Couture bruidsjurken 2015

Alessandro Angelozzi doet misschien niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar na het zien van deze prachtige bruidscollectie zal je de naam nooit meer vergeten. Alessandro Angelossi is een Italiaans merk en als locatie voor de foto’s voor de nieuwe bruidscollectie voor 2015 is dan ook voor de Italiaanse hoofdstad Rome als locatie gekozen. Bianca Balti is het model dat te zien is in de prachtige creaties van Alessandro Angelozzi.

Qua kleur zijn de meeste bruidsjurken van Alessandro Angelozzi traditioneel wit, maar een paar jurken hebben kleuraccenten zoals zwart en roze. De jurk die ons meteen opviel was het lichtroze exemplaar die bedekt is met roze en paarse bloemen. Deze jurk ziet er heel elegant en romantisch uit. In de collectie voor 2015 heeft Alessandro Angelozzi veel gebruik gemaakt van kant en van bloemen en bloemenmotief. Wat ook opvalt is het grote aantal jurken met een open rug. In de rij met foto’s zijn er ten minste drie jurken met een diepe uitsnede op de rug. De foto’s van de nieuwe bruidscollectie van Alessandro Angelozzi 2015 zijn gefotografeerd door Fabrizio Ferri.

Bekijk de nieuwe bruidsjurken collectie van Alessandro Angelozzi hieronder. Welke van de onderstaande jurken is jouw favoriet?

 

Beeld bron: Fashion Gone Rogue

No more articles