Alessandra Ambrosio voor BAZAAR Australië

Angel Invested – zo heet het nieuwe interview van Bazaar Australië die ze hebben gedaan met het model Alessandra Ambrosio.

Alessandra Ambrosio kennen we natuurlijk allemaal wel. Wereldberoemd model en natuurlijk een Victoria’s Secret Angel. Ze heeft een prachtlichaam dus wie had je anders kunnen kiezen voor de cover van de nieuwe uitgave die heet The Body Issue. Het 33 jarig model is op de cover te zien in een strak Prada jurkje met een uitsnede die bijna tot haar navel loopt. Voor haar tweede cover draagt ze een bruin Louis Vuitton jurkje met een wollen onderkant.

Het Victoria’s Secret model heeft haar zomer lekker doorgebracht met haar dochtertje en zoon op zonnige plaatsen. Ze was gelukkig op tijd terug om haar prachtige gezicht te showen voor de oktober uitgave van Harper’s Bazaar Australië. Ze is te zien in veel verschillende outfits, van een mooie elegante jurk naar een zwarte bodysuit. De fotograaf van deze shoot is Simon Upton en de styling is verzorgt door Trevor Stones. Alessandra was laatst ook nog te zien op de cover van Vogue Brazilie en Vogue Amerika.

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar haar foto’s in het Angel’s book en we kunnen niet wachten om haar te zien schitteren tijdens de nieuwe modeshow van Victoria’s Secret in december.

No more articles