Ai Tominaga poseert met Hello Kitty in Vogue Japan

In het december nummer van Vogue Japan poseert het Japanse model Ai Tominaga niet alleen. En ze poseert ook niet samen met een bekende celebrity, een knap mannelijk model of een dier. Nee, ze deelt in de foto’s de spotlights met Hello Kitty!

Hello Kitty is in 1973 bedacht door het Japanse bedrijf Sanrio en werd al snel een groot internationaal succes. Veel mensen namen aan dat Hello Kitty en kat was, door de naam en door het uiterlijk van het tekenfiguurtje, maar Sanrio heeft laatst in een uitspraak benadrukt dat Hello Kitty een meisje is en geen kat.

In de shoot dragen Ai Tominaga en Hello Kitty allebei verschillende outfits. Waar Ai Tominaga te zien is in een zwarte jurk en over-the-knee laarzen draagt Hello Kitty een liefelijk wit jurkje met rushes en een zilveren strik. Toch kun je zien dat de outfits wel matchen qua kleurtonen.

Jammer genoeg is de Japanse Vogue in Nederland niet goed verkrijgbaar. Als je een echte Hello Kitty fan bent kun je hem misschien voor een hoge prijs op de kop tikken in de boekenwinkel, maar voor de meiden die alleen benieuwd zijn naar de foto’s hebben wij hieronder de beelden. Wat vind jij van deze fotoshoot met Ai Tominaga en Hello Kitty voor Vogue Japan?

 

No more articles