Adriana Lima voor Vogue Brasil

Vogue Brasil heeft voor haar September Issue hun eigen Braziliaanse schone Adriana Lima op de cover staan. Op de cover foto, gefotografeerd door Ellen von Unwerth, draagt Ardriana een doorzichtig gele jas aan van de fall 2014 collection van Miu Miu. Onder deze jas draagt ze een jurk van Shoulder. Het hele plaatje (en de hele shoot) is gestyled door Daniel Ueda en de visagie lag in de handen van Silvio Giorgio.

Het Braziliaanse Victiora’s Secret model blijft het maar druk hebben. Naast alle shoots, traingen en shows die ze in de planning heeft staan, verwachten wij haar ook weer te zien op de catwalk van de jaarlijkse Victoria’s Secret Show. En natuurlijk ook haar collega en onze eigen Doutzen. Nou, misschien dat we haar niet gaan, nadat ze is bevallen van haar tweede kindje. Dan nog ziet ze er voor zo’n korte termijn na de bevalling er weer helemaal tip en top uit. Onlangs heeft zij nog een campagne gedaan en is het gezicht voor Calvin Klein’s nieuwe geur.

De afgelopen tijd zagen we Adriana veel bezig zijn met covershoots waaronder Love Magazines, heeft ze Brazilië gesupport tijdens het WK in eigen land, zagen we kiekjes van nóg een shoot die we mogen verwachten in 2015 en wat ze aanwezig bij Fashion Rocks. Verder zagen we haar ook op de catwalk van Desigual tijdens de New York Fashion Week.

Helaas voor ons ligt het Braziliaanse September Issue van Vogue niet in onze winkels, wel kunnen we van haar plaatjes covershoot kiekjes genieten.

No more articles