Adidas x Stella McCartney lookbook

Het bekende sportmerk Adidas werkt één keer in de zoveel tijd samen met een beroemd iemand. En deze keer is het de beurt aan Stella McCartney. Het is overigens niet nieuw dat deze twee samen werken, want de twee werken als zo’n 10 jaar samen.

Deze keer gaan Stella en Adidas een andere kant op. Ze gaan een sportlijn en accessoires uitbrengen voor meiden tussen de 15 en 19 jaar. Als je naar de campagnebeelden kijkt kan je zien dat het erg speels en jong is en dat het dus echt gericht is op de jonge meiden van 2015. De items hebben een moderne touch met abstracte lijnen en opvallende prints, waardoor het er erg creatief uitziet. “The Adidas StellaSport girl is young, current and vibrant, looking to make a statement and stand out – we wanted to bring that to life within the collection and fuse performance with style to create performance pop”, vertelt Stella.

Een woordvoerder van Adidas zegt dat de collectie op 15 januari 2015 uit zal komen. De collectie zal verkrijgbaar zijn op de website van Adidas, Topshop en Nordstrom. De prijzen van de kledingstukken en accessoires zullen liggen tussen de 20 en 200 euro. Hieronder kan je de beelden bekijken van de nieuwe collectie.

No more articles