Adidas X Pharrell Williams

Eindelijk is het dan zover. De collectie van de Amerikaanse zanger Pharrell Williams voor Adidas is een onwijs mooie combinatie. De items zijn dan ook uitstekend op hun plek gekomen in de collectie. Het is too much, maar precies goed.

Nu is de collectie eindelijk te koop! De Adidas klassiekers, zoals het Superstar trackjacket en Stan Smith sneakers, ze zitten allemaal in de collectie. Pharrell heeft ze allemaal een update gegeven en ze zien er nu nog beter uit dan dat ze er al uitzagen. Daarnaast is het officiĆ«le logo van de speciale collectie geĆÆntroduceerd. De zanger maakte de drie iconische Adidas liggend, zodat ze op het ‘=’ teken lijkt. een Symbool van gelijkheid volgens Pharrell. De naam van de collectie is daarom ook ”Adidas Originals = Pharrell Williams.

De items zelf zijn natuurlijk dus door meneer Williams zelf ontworpen. De collectie bestaat voornamelijk uit al bestaande producten die nu zijn opgepept. De kleurtjes en printjes die zijn gebruikt, zijn vrij speels en Happy. Het zijn voornamelijk vrolijke kleuren, dus er zijn nauwelijks donkere of basic kleuren.

De collectie is al een tijdje geleden aangekondigd. De items zijn per maand langzamer hand vrij gegeven en te verkrijgen. Je kan ze sowieso via de Adidas site bestellen. In geselecteerde winkels kan je er ook terecht voor deze collectie. Pharrell is overigens niet de eerste celeb die voor Adidas ontwertp. De Britse zangeres Rita Ora ging hem al voor. Tijdens de lancering van zijn collectie was zij er ook. Ook andere celebs waren aanwezig, zoals Gwen Stefani en Khloe Kardashian.

No more articles