ADIDAS Originals Stan Smith x Opening Ceremony

Dit seizoen gaat Opening Ceremony weer samenwerken met Adidas. Ze gaan een duo uitbrengen die een update moeten geven aan de Stan Smith’s.

Beiden paren van deze schoenen zijn gemaakt met een ‘wildlife’ motief. Het ene paar heeft een gebroken witte kleur met lichtgrijze zebra strepen. Het andere paar is een zwarte kleur met zwart pony haar over de schoen heen met bijpassende veters om de complete look te creëren. Beide paren zijn afgemaakt met een Opening Ceremony label op de tong van de schoen. De collectie wordt ook wel Black Pony genoemd, omdat dit paar toch het meest opvalt.

Eerder hebben Adidas en Opening Ceremony ook al samengewerkt. Zij hebben toen een baseball collectie uitgebracht. Naast schoenen verkochten zij toen ook trainingspakken, jurken en jackets.

De schoenen van deze nieuwe collectie zijn al te koop. Jammer genoeg zijn ze nu in de meeste winkels al weer uitverkocht. Wanneer ze in de Nederlandse winkels liggen weten we nog niet. Zodra ze uitkomen zullen we er vast wel meer over zien en horen. Voor nu moeten we het doen met de foto’s die we hebben van de schoenen zelf. Wat vinden jullie ervan, ga je een paar kopen als ze uit zijn in Nederland?

No more articles