Addy van den Krommenacker’s eerste parfum

De Nederlandse toonaangevende ontwerper en couturier Addy van den Krommenacker kennen we allemaal. Tot nu toe had hij nog geen eigen parfum, maar daar heeft hij nu verandering in gebracht.

Op maandag 15 september 2014 heeft hij zijn eerste parfum gelanceerd. De geur heet red Carpet en staat synoniem voor glamour en sensualiteit. Het is een vrouwelijke allure. Het moet je het gevoel en de sfeer geven als wanneer je op de rode loper loopt, dat je dan sprankelt. De geur is onthuld tijdens de gelijknamige modeshow waarbij Addy zijn SS15-collectie heeft getoond.

Addy droomde als kind zijnde al over de wereld van schoonheid en glamour. Nu heeft hij al zijn droom waar kunnen maken. Dit jaar heeft hij voor menig rolyalties en meerdere sterren ontwerpen gemaakt. veel van deze ontwerpen werden dan ook op de rode loper gedragen. Het enige wat nog ontbrak, was een geur. Dit zou zijn droom van de vrouw compleet maken. Addy heeft er ruim drie jaar over gedaan om tot het eindresultaat te komen. Hij heeft de beste parfumhuizen bezocht in Europa en de beste neuzen zijn bij elkaar gekomen om Addy’s geur te creĆ«ren. Al deze meeste parfurmeurs hebben het beste uit de geur naar boven gekregen en ervoor gezorgd dat de geur je het gevoel geeft van een celebrity die in een oogstrelende creatie over de rode loper schrijdt.

De geur bevat betoverende en verfrissende noten van beramot, mandarijn en bloedsinaasappel. De topnoot die opvalt staat voor de verderlichte chiffon jurken van Addy. De kern van de geur is de roos. Deze krachtige bloem laat je denken aan de unieke sensualiteit van het geraffineerde kant. Daarnaast worden deze noten versterkt door honingzoete mimosa, ylang ylang. De basisnoten zijn tonkaboon, vetver en opponax.

Het is absoluut geen sterke en overheersende geur. Het geeft een lichte en sensuele touch aan je glamorous outfit.

 

No more articles