8 covers voor Elle US November Issue

Acht actrices, inclusief 5 moeders, een aanstaande moeder en twee 13 Going on 30 sterren zullen de covers van Elle November issue gaan versieren en ze staan klaar om geëerd te worden voor het magazine’s 21ste Woman in Hollywood Award.

Dit is een speciaal nummer voor Elle US. Het november issue gaat een hele klus worden, aangezien ze maar liefst 8 vrouwen gaan fotograferen voor hun cover. Er zullen dan ook 8 verschillende cover magazines uitkomen. De 8 vrouwen over wie het hebben en die zich trots mogen voelen, zijn niemand minder dan Zoe Saldana, Jenniger Garner, Jessica Lange, Tina Fey Elizabeth Banks, Annette Bening, Gugu Mbatha-Raw en Brie Larson.

In elke cover staat ook het gehele interview van degene die op de cover staat.

Zoe Saldana is de aanstaande moeder uit het acht-tal, die in verwachting is van haar eerste kindje met hubby Marco Perego. De twee zijn getrouwd in 2013 en ze verwachten een tweeling. De 36-jarige Star Trek ster showt haar baby belly in gracieuze foto’s en hult zich in creaties van Lanvin en Calvin Klein.

Aan de andere kant hebben Jennifer Garner, over wie een gerucht gaat dat ze zwanger zou zijn van haar vierde kind met haar man Ben Affleck. Ze zegt hier zelf over dat ze niet zwanger is, maar wel moeder van drie kinderen is en dat er inderdaad een baby bump is. Die baby bump heeft drie namen: Violet, Sam en Sera. Wat wij er zo aan kunnen waarderen, is dat ze er zo luchtig over doet.

Het november issue van Elle US ligt 14 oktober is de winkels.

No more articles