50 Cent verrast tweejarige zoon met miniatuur Mercedes

De meeste twee jarige kinderen krijgen een Barbiepop of een speelgoedauto voor hun verjaardag. Technisch gezien heeft 50 Cent zijn zoontje Sire voor zijn tweede verjaardag ook een speelgoedauto gegeven, maar dan wel een echte Mercedes-Benz. De zwarte Mercedes van de tweejarige Sire is de miniatuur versie van de auto van 50 Cent zelf.

De rapper deelde gister meerdere foto’s op Instagram waarop zijn zoontje in de kleine Mercedes achter het stuur zit, terwijl de 50 Cents’ eigen Mercedes achter de miniatuur versie geparkeerd staat.
Volgens TMZ heft 50 Cent de auto zelf uitgezocht en heeft hij samen met zijn zoontje het weekend doorgebracht in Los Angeles. Het weekend is afgesloten met een groot feest op maandag.

 

My dad told me we gotta get this money, So back to work. #littlebossintraining” schreef 50 Cent onder de Instagram foto.

 

 

Zeven uur later plaatst hij nog een foto van zijn zoontje in de Mercedes terwijl er zelf naast knielt. “Lol he make me look like I’m getting soft. Lil50 trippin LMAO#SMSAUDIO #thebeauty” is het onderschrift bij deze foto.

Wij vragen ons af wat Sire cadeau zal krijgen op zijn zestiende verjaardag. Een Mercedes heeft hij al gekregen toen hij twee werd, dus voor zijn zestiende verjaardag zal 50 Cent alles uit de kast moeten halen om zichzelf te overtreffen.

No more articles