5 musthave boots

Laarsjes zijn de makkelijkste schoenen die je maar kan combineren. Het weer heeft niet heel veel invloed op deze musthave laarsjes. We begrijpen natuurlijk wel dat je geen laarzen aantrekt als het buiten 30 graden is. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met de 5 musthave laarsjes die je echt in je bezit moet hebben.

De dunne punt: een zwart laag laarsje met een dunne hak en een lichtelijke puntige voorkant kan makkelijk de ‘high heel’ vervangen als het buiten wat kouder wordt. Je kan ze overal mee aan trekken, van spijker tot rokjes. Deze laars staat bekend als de ‘denkende vrouwen laars’.

Edgy boot: als je aan de edgy boot denkt moet je eigenlijk Dr. Martens voor je zien. Het is de perfecte laars om een statement te maken, als je ‘m in het zwart koop is dat je voordeel want dat ziet ‘ie er extra edgy uit. Het hoeft natuurlijk niet persé een laars te zijn van dit merk, het kan van elk merk zijn. Deze laars straalt een goed weekend uit.

Enkel laars met hak: met een toffe enkel laars met hak met een leuke kleur kom je ver – letterlijk en figuurlijk-. Deze schoenen zijn gemaakt om langer te lijken.

Een hogere bedoeling: de laars tot je knie is een echte musthave. Al is het een platte laars of met een hak eronder deze laars straalt genoeg drama uit, maar blijft toch klassiek.

Boho boot: dit is de laars die je met alles kan combineren. Van een dromerige witte jurk tot eigen geknipte shorts. Het lost problemen op die je niet eens wist dat je ze had.

Dus heb je ergens zo’n soort laars gezien, maar twijfelde je nog? Koop ‘m, hij hoort zeker thuis in je garderobe.

No more articles