Chrissy Teigen voor Hugs & Kisses XOXO Fall 2014

Chrissy Teigen is het nieuwe gezicht van het modemerk Hugs & Kisses XOXO. Hier zijn de foto’s!

De campagne is een strakke commercial geworden met als gezicht de vrouw van John Legend, Chrissy Teigen. De fotograaf is Catherine Westergaard. De herfts collectie is super chique met een stoer en sportief randje. Chrissy is een perfecte match hierbij en weet dan ook als de beste hoe moet stralen in deze ad.

Zelf is ze al voor een hele tijd fan van XOXO, dus toen ze haar vroegen om het gezicht te zijn voor hun Fall campagne, leek het de perfecte vorm aan te nemen. De campagne is een evolutie van het merk, die gelanceerd werd in de vroege jaren ’90 met modellen als Tyra Banks, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Alessandra Ambrosop en Miranda Kerr. Over goed gezelschap gesproken! Chrissy mag zich hier nu aan toevoegen en zal zich waarschinlijk meer dan vereert voelen om in de voetstappen van deze moddelen te mogen volgen.

De collectie bestaat voornamelijk uit zwart in combinatie met wat doffe kleuren als wit en grijs en andere donkere herfst kleuren. Alles wordt gecombineerd met goud. Dit geeft de hele collectie een extra touch en staat super chique voor een feestje. Hierbij horen ook zonnebrillen en tassen. Chrissy rocks it!

No more articles