20% korting tijdens National Glamour Day & Night

De National Glamour Day & Night komt er weer aan!

De ultieme shop dag en nacht is dit jaar op 27 september. Je krijgt 20% korting bij meer dan 4000 winkels in heel Nederland en België. Winkels als H&M, Levi’s, The Body Shop, Vero Moda, V&D, Vila, We Fashion en nog veel meer. Je kan niet alleen in de winkels de korting krijgen, maar ook online!

Dus vanuit je luie stoel of vanuit je bed kan je net zo goed meeprofiteren van de mooie kortingen en er uiteindelijk weer helemaal bij lopen volgens de laatste trends. Sla de herfst en winter kleuren in, de dikke en zachte stoffen en de warme vesten en sjaals voor de koude winter maanden die er weer aankomen. Denk ook meteen na over alle feestjes die je tegemoet gaat komen en kijk of er al leuke en feestelijke kledingstukken tussen hangen. Ook op alle accessoires krijg je de korting, dus als je net die ene statement ketting wilde, maar steeds niet hebt kunnen kopen, dan is dit je kans. Of die ene leuke tas, of die ene mooie ring, of oorbellen, schoenen, parfum… En alsof dit nog niet genoeg was, kan je ook nog eens gezellig dineren en borrelen met kortingen!

Kijk voor alle winkels, zowel de filialen als de online shops die meedoen op de site van Glamour. Voor abonnees zijn er nog speciale acties, dus check die ook!

No more articles