Nieuws: Jay Leno laatste show met zingende sterren

De Amerikaanse talkshow legende Jay Leno heeft donderdag afscheid genomen van zijn geliefde show. Hij stopt met presenteren na 22 jaar met de Tonight Show op NBC. Jay Leno was al 15 jaar stand up comedian voordat hij het stokje mocht overnemen van Johnny Carson.

Johnny Carson presenteerde al sinds 1961 de Tonight Show. De talkshow is erg populair in Amerika door de variatie aan celebrities die voorbij komen ook was het de eerste talkshow die zittend gegeven werd met iemand naast hem. Zo had Jay Leno ook de primeur van de eerste zittende president naast hem, namelijk de huidige president van Amerika Barack Obama.

De laatste show werd natuurlijk groot gevierd door verschillende hot celebs langs te laten komen, maar dat ze gingen zingen wist Jay niet. Niemand minder dan Oprah kwam zingend het podium op en niet veel later verscheen daar Kim Kardashian. Ze zongen beide een versie van het nummer ‘So Long, Farwell’ van The Sound Of Music. Grappig was het een ding wat zeker was. Je kan de aflevering terug kijken op NBC.com. Hieronder wat foto’s van Jay Leno met wat celebrities samen

No more articles