Jurkjes combineren met jasjes

Jurkjes combineren met jasjes. Waar begin je? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn en bij welke jurk je het beste wat kan dragen. In de winter kan het best koud zijn, maar er zijn gelegenheden waarbij je echt graag een jurk aan wilt. Dan kun je de jurk combineren met één van de onderstaande dingen.

Jurk met vestje
Keuze genoeg, leuke vestjes met knoopjes, een vestje van mohair, een wollen vestje, korte mouwen, lange mouwen. Eigen is een vestje altijd wel te combineren met welke jurk ook. Het handige is verder dat vestjes meestal zo klein zijn dat ze in je tas passen.

Jurk met trenchcoat
Wat op dit moment heel erg hot is, is een jurkje combineren met een trenchcoat. Zorg er dan wel voor dat de jurk net iets langer is dan de jas, zodat je niet de indruk wekt dat je helemaal geen kleren aan hebt.

Jurk met oversized jas of trui
Zoals al vaker is genoemd, is het oversizen van kledingstukken echt de trend van het moment. Wat dacht je van een minijurkje met een ongelooflijk grote jas, hartstikke hip! Zoals Dolce & Gabbana onder andere in hun collectie laat zien. Of met een grote gebreide trui, wat te zien is in de collectie van Givenchy.

No more articles